Bekijk hier filmpjes:

Mijn naam is Wendy Weijenborg en van kleins af aan heb ik een grote liefde voor paarden en alles wat daarmee te maken heeft. De passie voor de springsport is hierbij het grootst. Bij de pony’s heb ik tot op het hoogste niveau gesprongen en op dit moment ben ik bij de paarden ook actief op 1.30m niveau.

Ik rijd zowel jonge, onervaren paarden als ervaren paarden. Hierdoor ging ik steeds meer nadenken over de manier van trainen en waarom iets soms bij het ene paard wel lukt en bij het andere paard niet. Ik kreeg steeds meer interesse in hoe het paard anatomisch in elkaar zit en hoe ik dat zou kunnen combineren met de trainingen van zowel mijn eigen paarden als paarden van (les)klanten.

In 2020 kwam ik de opleiding Sportmassage Paard tegen op de Aeres Trainingcentre in Barneveld. Ik besloot mij hiervoor in te schrijven en heb inmiddels alle 3 de modules gevolgd. Daarnaast heb ik de instructeursopleiding van de KNHS gevolgd als extra verdieping.

Het mooiste vind ik om deze 3 dingen (training, instructie en massage) te combineren en op deze manier zowel paard als ruiter te ondersteunen in het werk dat zij samen doen.

Open WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze direct!
Scan de code
WhatsApp
Hoi!
Heb je een vraag voor mij? Ik help je graag verder.